grass carpet for events functions

Visi, Kas Savo Namų Laisvalaikio zonoje Įgyvendino Šį Paprastą Sprendimą, Joje Praleidžia Daugiau Laisvo Laiko Nei iki Tol.

Lengvas Būdas, Kaip Namuose Susikurkti Laisvalaikio ir Poilsio Erdvę, Kurioje Gera Leisti Laiką

Priežiūros Nereikalaujantis Mini Sodas, Kurio Nereikia nei Sodinti, nei Laistyti, nei Pjauti. Jame Jauku Būti, Ilsėtis ar Leisti Laiką Kartu Su Šeima.

 

Dirbtinė žolė balkone (easigrass darbų portfolio)AR BENT VIENAS IŠ ŠIŲ PUNKTŲ JUMS TINKA?:

  • Jei Jūsų namų laisvalaikio erdvė, kaip: vidinis kiemelis, balkonas ar terasa primena labiau sandėliuka ar dėl kitų priežasčių nėra mėgstama šeimos laisvalaikio praleidimo vieta;
  • Jei mažiesiems šeimos nariams norėtumėte sukurti saugią erdvę skatinančią jų žaismingumą;
  • Jei norėtumėte susikurti vietą, kurioje būtų smagu leisti laiką vienam ar kartu su visa šeima;
  • Jei išsiilgstate kojų pėdas maloniai kutenančios žolės ar gaivinančios ryto rasos pojūčio;
  • Jei rytinę kavą ar vakaro taurę norėtumėte gerti savo susikurtame gamtos ritmu pulsuojančiame sodelyje;
  • Jei vietoje grindų plovimo maloniau renkatės poilsį;
  • Jei smagu matyti draugų akyse nuostabos išraišką…

…pakvieskite Juos į Jūsų namuose visada žaliuojančią laisvalaikio erdvę.

 

Dirbtinė žolė terasoje

 

 

 

Jei į bent vieną „Jei“ atsakėte „Taip“, dirbtinės žolės kilimas Jus džiugins ne ką mažiau, nei tuos, kurie šią naujovę jau įsidiegė savo namuose. 

 

 

 

 

Easi-Chelsea Artificial Grass

 

Šis kilimas itin tiksliai atkartoja tikros žolės faktūrą, dėl ko namuose sukūriamas natūralios gamtos pojūtis. Jei užmerktomis akimis basomis eitumėte per dirbtinės žolės pievelę, vargiai galėtumėte pasakyti, jog ji nenatūrali. Jaustumėte natūralios žolės minkštumą bei švelnų pėdų masažavimą.

 

Įdomūs faktai apie dirbtinę žolę

7 ĮDOMŪS FAKTAI APIE DIRBTINĖS ŽOLĖS DANGĄ:

  1. Dirbtinės žolės danga yra storesnė nei daugelis kitų dangų, turi amortizuojančią savybę, todėl yra minkšta, maloni prisilietimui ir saugi žaidžiantiems mažiesiems išdykėliams.
  2. Dėl šios dangos ypatybių, ji sparčiai populiarėja visame pasaulyje. Į Holivudo apdovanojimus ar kitus garsenybių vakarėlius tiesiamas raudonas kilimas jau bent keletą kartų buvo keičiamas žaliuoju sintetinės žolės kilimu. Šiuo kilimu garsenybės ėjo Lotynų muzikos „Grammy“ bei „Teen Choice“ apdovanojimuose.
  3. Dėka žolę imituojančios faktūros ant jos nesilaiko purvas, todėl švaros pojūčiu džiaugsitės ženkliai ilgiau nei tai leidžia kitos dangos.
  4. Itin aukšta kokybė. Ta pati gamybos technologija taikoma ir dirbtinės žolės sporto aikštėms gamyboje. Afrikoje vykusiame 2010 metų pasaulio futbolo čempionate, FIFA federacija, dirbtinės žolės dangą patvirtino kaip pagrindinę dangą ant kurios vyksta žaidimas.
  5. Dirbtinės žolės danga reikalauja itin mažai priežiūros ir žaliuoja ištisus metus.
  6. Kadangi yra sukurta lauko sąlygoms, savo pirmines savybes išlaiko nepaisant nepalankių oro sąlygų, t.y. sniego ir lietaus, karščių ar šalčių.
  7. Nesusidaro purvo balos bei džiūsta greičiau nei natūrali pieva. Todėl savo atvirame balkone ar terasoje praleisite daugiau smagaus laiko, o naminiai gyvūnai neparneš namo purvo.

Dirbtinė žolė kiemeDirbtinė žolės danga vaikų žaidimų aikštelėjeDirbtinė žolė balkone ar terasoje

 

 

 

 

 

 

 

Dirbtinės žolės tikrumo pojūtį geriausiai iliustruoja vaikų reakcija. Vos įrengus naująją dangą vaikučiai pirmieji suskumba ja džiaugtis lyg būtų išbėgę į gyvą pievą: ima nerūpestingai joje ridentis, bėgioti, žaisti…

Dirbtinė žolė vaikų žaidimų aikštelė

 

 

JEI SUSIDOMĖJOTE, GALITE UŽSAKYTI KAINOS PASKAIČIAVIMĄ DABAR

ŠTAI, KĄ GAUSITE VISIŠKAI NEMOKAMAI:

  • Galėsite išsirinkti iš plataus dirbtinių žolių asortimento. Galima rinktis iš įvairių atspalvių, skirtingo aukščio ir tankumo sintetinių žolių variantų;
  • Konsultaciją visais Jums rūpimais klausimais;
  • Paskaičiavimą, kiek kainuotų įsirengti dirbtinės žolės kilimą Jūsų namuose;

 

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI IR REKOMENDACIJOS:

Gautas rezultatas pranoko lūkesčius- mažylis mėgsta ant jos žaisti, mano kilmingos katės įvertino dangą palankiai ir ši danga yra joms geriausias kiemas. Na, o erdvė pasikeitė neatpažįstamai- iš nenaudojamos ji tapo mėgiamiausia ir labiausiai naudojama šeimos laisvalaikio vieta!!! Nepaprastai džiaugiuosi pasirinkusi Easigrass komandą, nes susitarimas buvo itin greitas ir sklandus, atvykusi komanda per pusdienį papuošė mano terasą!!! Labai labai ačiū!!!” – Ilona E., Verslininkė

 

Easigrass atsiliepimai

Esu dėkingas Easigrass kolektyvui už gerą darbą! Balkonas-sandėliukas, į kurį nelabai norėjosi eiti, tapo šeimos traukos centru. Nuo dabar, prieš pradėdamas dienos darbus, su malonumu ateinu čia išgerti rytinės kavos, apgalvoju dienos darbus.“ – Rolandas J., Verslininkas

 

Easigrass atsiliepimai

Galvos skausmą kaip ranka nuėmė mūsų draugai ir rėmėjai, įmonė „EasiGrass Lietuva“! Jie padovanojo mums itin tikroviškai atrodančią dirbtinę veją ir vos per vieną dieną viskas taip EASY tapo GRASS…🌿 Nuo šiol katės, iš sau įprastos būstinės vienu pašokimu per langą patenka į žalią rojų- grynas oras, langas į gamtą ir nuostabi, amžinai žalia, pilvukus kutenanti žolytė.“ – Justina S., Panevėžio Gyvūnų Globos Draugija

 

KLIENTAI MUMIS PASITIKI NES:

 

Easigrass Lietuva

 

Esame easigrass – žinomiausias pasaulyje dirbtinės žolės kraštovaizdžiui prekės ženklas. Čelsio Karališkosios Sodininkystės Draugijos Gėlių Parodoje easigrass yra Iškovojęs Aukso Medalį.Easigrass apdovanojimas

  • Siūlome geriausias rinkoje kokybiškos dirbtinės žolės kainas.
  • Mūsų specialistų patirtis siekia nuo 3 iki 10 ir daugiau metų darbo su dirbtinės žolės dangomis.
  • Įrengiame dirbtinės žolės dangas skirtas interjerui, kraštovaizdžiui ir sporto aikštynams.
  • Dirbtinės žolės dangų prekyba ir įrengimas, tai mūsų specializacija ir aistra.

 

TARPTAUTINIU MASTU EASIGRASS DIRBTINE ŽOLĖS KOKYBE PASITIKI:

 

GAUKITE KONSULTACIJĄ DABAR

Turite erdvę namuose, kurioje įsivaizduojate naujos dangos galimybę?

Pasakykite mums apytikslius jos išmatavimus ir mes įvertinsime, kiek tai kainuotų.

Konsultacija, dirbtinės žolės pavyzdžių siuntimas ir kainos paskaičiavimas NIEKO NEKAINUOJA.

 

 

Easigrass garantija

Garantija

Savo produkcijai suteikiame 8 metų UV garantiją.

Garantuojame, kai Jūsų balkone ar terasoje įrengsime dirbtinės žolės dangą, šioje erdvėje, laiką norėsite leisti dažniau, nei tai darėte iki šiol. Šią garantiją suteikiame remdamiesi daugelio mūsų klientų patirtimi.

 

 

Mūsų atstovaujamą produkciją yra įvertinusios ir pripažinusios šios organizacijos: